Ultima oră
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

Transfer bombă pentru un jucător important din Superligă! "Patru milioane de euro banii jos"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21468677/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fotbal-club-fcsb-sa-superliga-superbet-10-12-2023.jpg

Neluţu Varga este aproape să dea un tun financiar! Otele este dorit de o echipă de top din Turcia, iar în următoarele ore se va decide soarta atacantului de la CFR Cluj.

Finanţatorul ardelenilor a declarat că a cerut patru milioane de euro pentru serviciile nigerianului, iar dacă transferul se va concretiza atunci Varga ar da o adevărată lovitură. Otele a fost adus în vară de la UTA Arad pe gratis!

Patronul formaţiei din Gruia a spus că interesul pentru atacant a fost manifestat de o echipă din primele patru din Turcia. Galatasaray şi Fenerbahce se bat la titlu, dar ambele au atacanţi de clasă mondială cum ar fi Dzeko şi Icardi, astfel că este greu de crezut că Otele ar putea ajunge la una din cele două.

Cel mai probabil, oferta este de la Trabzonspor. Echipa este pe locul 3 în Turcia şi după ce l-a dorit şi pe Cristi Manea, în urmă cu doar câteva zile a apărut în presă şi speculaţii legate de un posibil interes pentru Otele. 

Besiktas, echipa de pe locul 4, închide lista scurtă de posibile destinaţii pentru nigerian.

“Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoare şi să joace în campionatul Turciei.

Este o formaţie din primele 4, nu pot să vă spun încă numele pentru că nu este corect. Suntem în negocieri şi ştiţi cum e, nu vreau să ofer detalii atât timp cât actele nu sunt semnate sau cât încă nu s-a bătut palma.

Este însă una dintre echipele foarte puternice şi îl vrea neapărat pe Otele. El a făcut o primă parte a campionatului formidabilă, este un jucător de foarte foarte mare talent… Dar ştiţi cum e, orice jucător de mare valoare este foarte greu să-l ţii mai departe.

Deci, dacă primesc 4 milioane de euro, atât am solicitat, e posibil să ne despărţim de Otele. Vom vedea în orele următoare ce se va întâmpla. Otele este un fotbalist care pe noi sunt convins că ne-ar ajuta, dar pe de altă parte este şi o sumă importantă cu care putem să facem alte investiţii.

Dacă pleacă Otele, suntem deja înţeleşi cu doi atacanţi, pentru ca Adrian Mutu să aibă lotul care îi trebuie să se bată la titlu şi la cupele europene, obiectivele care în mod normal sunt la CFR Cluj”, a spus Neluţu Varga pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele