Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Tottenham îl suspendă pe Bissouma după ce acesta s-a filmat inhalând gaz ilariant

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21703444/1/profimedia-0898013883.jpg

Clubul englez Tottenham a anunţat joi că l-a suspendat pe mijlocaşul malian Yves Bissouma pentru meciul de luni, din prima etapă a Premier League, cu Leicester City, după ce acesta a fost filmat inhalând gaz ilariant.

Conducerea clubului londonez a decis să îl suspende pe Bissouma deşi fotbalistul şi-a cerut scuze după ce a postat sâmbătă pe reţelele sociale un videoclip în care inhala protoxid de azot dintr-un balon. Din anul 2023, în Marea Britanie, inhalarea de gaz ilariant pentru uz recreaţional, constituie o infracţiune pentru care poate fi acordată o pedeapsă cu închisoare până la doi ani.

Yves Bissouma (27 de ani) şi-a ceruzt scuze pentru gestul său, invocând o „lipsă gravă de judecată”, iar Ange Postecoglou a răspuns: „El trebuie acum să recâştige încrederea mea şi a grupului. La asta trebuie să muncească din greu de acum înainte - pentru a încerca să recâştige asta. Uşa este deschisă pentru el şi sperăm să-l ajutăm să-şi dea seama că deciziile pe care le ia îi influenţează pe alţii mai mult decât pe el. Sperăm că de acum încolo Yves să ia decizii mai bune”, a declarat managerul lui Tottenham.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele