Ultima oră
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”
”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB ”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB
Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu
Florin Talpan nu a stat pe gânduri când a văzut gestul lui Charalambous şi a acţionat! „I-am somat de urgenţă” Florin Talpan nu a stat pe gânduri când a văzut gestul lui Charalambous şi a acţionat! „I-am somat de urgenţă”

Top 5 pentru Dominic Marcu şi Tesla Model 3 Performance la Harghita Challenge

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe marți, 18:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21652562/1/marcu.jpg

În weekendul trecut, Dominic Marcu a participat pentru prima dată la Harghita Challenge, o etapă importantă în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, şi a obţinut rezultate remarcabile. Conducând Tesla Model 3 Performance, Dominic a încheiat competiţia pe locul 5 în clasamentul general şi a fost al doilea cel mai rapid turism din concurs.

"Este o bucurie enormă să demonstrez că poţi obţine performanţe impresionante cu o maşină prietenoasă cu mediul. Prima participare pe acest traseu şi să termin în top 5 este un rezultat de care sunt foarte mândru," a declarat Dominic Marcu.

Participarea la Harghita Challenge a fost o ocazie excelentă pentru Dominic de a-şi testa abilităţile pe un traseu nou şi provocator, demonstrând încă o dată potenţialul maşinilor electrice în competiţiile de motorsport.

În plus, Dominic a avut ocazia să conducă pentru prima dată Tesla Model Y, utilizând-o pentru recunoaşterile traseului. "Am fost plăcut impresionat de performanţa şi manevrabilitatea Tesla Model Y. Voi împărtăşi curând mai multe detalii despre această experienţă," a adăugat Dominic.

Succesul lui Dominic la Harghita Challenge nu ar fi fost posibil fără susţinerea partenerilor săi dedicaţi: E.ON, Bergenbier Fără Alcool, George o inovaţie BCR, BCR Leasing, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, Plus Autotrade, Service AutoChelu Braşov, Edotec şi Ministerul Mediului.

Despre Dominic Marcu Dominic Marcu este un pilot pasionat de tehnologie şi inovaţie, dedicat promovării motorsportului electric în România. Cu o participare activă în competiţiile de viteză în coastă, Dominic continuă să inspire tinerii şi să încurajeze adoptarea tehnologiilor sustenabile în motorsport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele