Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Thriller în Supercupa Angliei! S-au executat 8 serii de penalty-uri

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21698522/1/profimedia-0897620886.jpg

Manchester City şi-a luat revanşa în faţa rivalei Manchester United. Formaţia pregătită de Guardiola a pierdut finala FA Cup, în finalul sezonului precedent, dar s-a impus, astăzi, în Supercupa Angliei.

Scorul după 90 de minute a fost 1-1. Garnacho a deschis scorul pentru United, în minutul 82 şi părea că echipa lui ten Hag va câştiga din nou în faţa rivalei, dar Bernardo Silva a dus disputa la loviturile de departajare, după ce a egalat în minutul 89.

Manchester United s-a aflat în avantaj şi la loteria penalty-urilor. Bernardo Silva a ratat prima lovitură de departajare, dar "cetăţenii" au revenit după ratarea lui Sancho. În final, Manchester City s-a impus după ce s-au executat opt serii. Evans a ratat, iar Akanji a transformat, iar campioana Angliei începe cu dreptul noul sezon. Printre executanţi s-a numărat şi portarul Ederson, care l-a învins fără emoţii pe Onana, în a cincea serie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri