Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Tenismenul Lorenzo Musetti a câştigat medalia de bronz la simplu masculin

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21691173/1/profimedia-0895678934.jpg

Italianul Lorenzo Musetti l-a învins, sâmbătă, pe canadianul Felix Auger-Aliassime (6-4, 1-6, 6-3) şi a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, în competiţia de simplu masculin la tenis.

Musetti a devenit primul jucător italian de tenis din ultimii 100 de ani care câştigă o medalie la JO,

Sub un acoperiş închis, pe Terenul Philippe Chatrier de la Roland Garros, Musetti a călcat pe urmele lui Uperto de Morpurgo, care a terminat şi el cu o medalie de bronz la Paris în 1924.

Italianul s-a prăbuşit la pământ, încântat, înainte de a-şi lovi cu mândrie pieptul, unde era etalat steagul ţării sale. În finala de la Paris, duminică, se vor înfrunta sârbul Novak Djokovici şi spaniolul Carlos Alcaraz.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele