Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Team Romania a plecat la Paris pentru JO. Elisabeta Lipă: ”Aţi muncit trei ani de zile, acum este momentul să zburaţi”

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21676703/1/team-ro.jpg

Echipa Olimpică a României a plecat duminică la Paris, pentru a participa la Jocurile Olimpice, care încep la 26 iulie. Sportivii şi oficialii au plecat cu aeronava Nadia Comăneci a companiei Tarom.

”Se spune că dacă participi de mai multe ori la JO, emoţiile sunt mai mici. Eu am emoţii la fel ca şi voi. Aceste emoţii sunt normale, plecăm cu bucurie şi speranţă şi iubirea celor de acasă, care nu sunt puţini şi care sunt lângă voi. Îmi doresc şi vă doresc ca imnul României să răsune în toate arenele olimpice.

Aţi muncit trei ani de zile, acum este momentul să zburaţi. Sunteţi buni, foarte buni, aveţi încredere în voi şi doriţi-vă mai mult decât este omeneşte posibil.

Momentul vostru este acum Vă doresc să gustaţi din sentimentul victoriei.. Să vă reprezentaţi ţara cu cinste şi onoare, este un moment extraordinar şi impresionant când imnul ţării tale răsună şi milioane de oameni îl ascultă. Dumnezeu să vă dea inspiraţia de care aveţi nevoie. Hai, România”, a declarat Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport.

”Ne aşteptăm să ne bucurăm pentru rezultatele frumoase pe care le veţi obţine la Paris. Ştiu cât de lungă şi tensionată a fost aşteptarea, dar mai ştiu că sunteţi pregătiţi. Avem încredere în voi că veţi reuşi să demonstraţi că sunteţi cei mai buni”, a declarat, la rândul său, Mihai Covaliu, preşedintele COSR la aeroportul Henri Coandă.

 


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele