Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

Surpriză! Nana Antwi nu vrea să meargă împrumut la Hermannstadt, însă vrea la alt club din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21715832/1/antwi.jpg

Fundaşul dreapta Nana Antwi (24 de ani) nu va fi păstrat în acest sezon în lotul campioanei FCSB. Ghanezul nu a reuşit să se impună în angrenajul lui Elias Charalambous.

Cei de la GSP.ro scriu că Antwi urmează să fie cedat împrumut la Hermannsadt, unde are şansa de a prinde meciuri oficiale.

Poreclit ”racheta”, fundaşul a fost scos recent din lotul pentru Superliga, în contextul în care Alexandru Pantea a revenit după o accidentare severă.

Surpriză! Nana Antwi nu vrea să meargă împrumut la Hermannstadt, însă vrea la alt club din Superliga

Fundaşul se pare că este încântat de decizia conducerii lui FCSB de a-l ceda la Sibiu. Fanatik anunţă că ar vrea fie să ajungă la un club din străinătate, fie la Poli Iaşi.

Nana Antwi a ajuns la FCSB în ianuarie, iar în acest sezon a bifat şase partide în toate competiţiile

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele