Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

Surpriza lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” Kosovo şi Lituania

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21715424/1/mircea-lucescu-selectioner-al-echipei-de-fotbal-al-romaniei-06-08-2024-3.jpg

Mircea Lucescu este foarte aproape să anunţe lotul pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania din Liga Naţiunilor, din Liga Naţiunilor.

Se conturează o revenire de senzaţie. Cei de la GSP scriu că Alexandru Chipciu are şanse mari să fie chemat după o pauză de 5 ani, în contextul în care e criză de fundaşi stânga.

Sursa mai sus citată anunţă că Mircea Lucescu l-a sunat pe Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui ”U” Cluj, pentru a-i transmite că îl vrea pe Chipciu în lot.

Chipciu a bifat ultimul meci la naţională în septembrie 2019, într-un succes cu Malta, 1-0, în preliminariile EURO 2020.

”Am fost urmărit de „secunzii” naţionalei cam multă vreme, mă şi cunosc cu ei. Postul de fundaş stânga a fost unul deficitar la naţională. Pentru mine ar fi o bucurie foarte mare să joc pentru România, ar fi emoţionant, chiar şi la vârsta asta”, a spus Chipciu.

A încercat să îl convingă pe Daniel Boloca să se răzgândească

Daniel Boloca a bifat o selecţie în naţionala României, într-un amical cu Slovenia disputat la Cluj, iar de atunci a refuzat să mai dea curs selecţiei. Motivul îl reprezintă dorinţa fotbalistului de a jucat la naţionala Italiei.

După ce Edi Iordănescu nu a avut succes în încercarea de a-l convinge pe Boloca să se răzgândească, Mircea Lucescu l-a sunat pe fotbalist. Selecţionerul României a insistat, dar Boloca a rămas ferm pe poziţie, spunând că nu poate da înapoi.

"Vă apreciez foarte mult domnule Lucescu, sunt unul dintre marii admiratori ai dumneavoastră şi ai carierei pe care o aveţi, dar eu am spus clar că nu o să joc pentru naţionala României şi nu pot să-mi încalc cuvântul”, a fost răspunsul final dat de Boloca, conform Fanatik.

Daniel Boloca este legitimat la Sassuolo, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Tatran Presov (Slovacia), Romanese, Pro Sesto, Francavilla, Fossano şi Frosinone.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri