Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Surprinzător! Gigi Becali a numit cel mai bun jucător de la FCSB | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21679871/4/fcsb-maccabi-tel-aviv-fc-preliminariile-ligii-campionilor-123-07-2024-1.jpg

FCSB şi Maccabi Tel Aviv au remizat, scor 1-1, marţi seară, în primul meci din dubla celui de al doilea tur preliminar Champions League.

Imediat după fluierul final, Gigi Becali a intrat în direct la emisiunea Fotbal Show şi a dezbătut mai multe subiecte.

În opinia finanţatorului campioanei, Mihai Lixandru a fost cel mai bun jucător de pe teren. De asemenea, Gigi Becali a spus că l-a schimbat pe mijlocaş la pauză din cauză că a încasat un cartonaş galben.

"Lixandru a fost cel mai bun de pe teren în prima repriză. Da (n.r. l-a schimbat pentru că avea galben), dar a fost cel mai bun de pe teren.

În meciurile astea decisive e bine să fi precaut. Dacă îţi elimină un jucător, am pierdut calificarea, aşa cred eu", a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Gigi Becali, încântat de prestaţia echipei sale

Finanţatorul de la FCSB este de părere că echipa sa a fost net superioară şi nu înţelege de ce Maccabi era văzută drept o sperietoare. De asemenea, Becali a spus că Maccabi se va califica doar dacă vrea Dumnezeu, deoarece diferenţa de valoare este prea mare.

"Nu că mi-a plăcut, m-a încântat. O echipă care a jucat. Maccabi Tel Aviv, toţi spuneam că nu ştiu ce, că nu avem nicio şansă şi pe care am văzut-o că trăgea de timp, portarul a primit galben, au luat patru galbene, am avut încă trei ocazii de a marca. 

Ei au dat un gol dintr-o greşeală de a noastră. Altceva, nicio fază, nicio ocazie. A fost mingea numai la noi, s-a jucat numai într-o parte.

Numai dacă Dumnezeu nu vrea, atât (n.r. nu se califică FCSB). În rest, ca şi valoare, suntem mult peste", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele