Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Suporterii CFR-ului le-au transmis un mesaj foarte dur celor din conducerea clubului! "Poate vă învăţaţi lecţia"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21693652/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-04-08-2024-1.jpg

CFR şi "U" s-au duelat în "Derby de Cluj", duminică seară.

Deşi rivalitatea dintre fanii celor două formaţii este extrem de mare, conducerile celor două rivale încearcă normalizarea relaţiilor. Astfel, oficialii de la CFR au sărit în ajutorul conducerii Universităţii şi au acceptat ca partida din tur să se dispute în Gruia, deoarece Cluj Arena este ocupată în această perioadă datorită festivalului Untold.

Mai mult decât atât, în marşul suporterilor vicecampioanei înspre stadion, filmat în exclusivitate de Prima Sport, rivala din oraş nu a fost înjurată, cum se întâmpla de obicei, iar fanii au luat decizia de a se focusa strict pe încurajarea favoriţilor. Demersul celor din Gruia pare totuşi să fie fără succes, iar tensiunile continuă să crească în rândul suporterilor.

Peluza Şepcile Roşii a pus paie pe foc şi a emis un comunicat, ieri, în care a atacat-o pe CFR, iar fanii vicecampioanei, sătuli de faptul că cei din conducere continuă să nu aibă reacţie şi pentru că din nou le-au oferit unele avantaje rivalilor la meciul direct, au reacţionat foarte dur.

"O vorbă din bătrâni spune că facerea de bine e f..... de mamă! Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, cum aţi putut voi crede că acele fiinţe superioare vor putea, cumva, aprecia un gest de normalitate? Puneţi mâna şi citiţi comunicatul lor plin de "mulţumiri", poate vă învăţaţi lecţia. 

Iar acum ni se oferă din vale o lecţie de "normalitate"! Să ne fie ruşine că nu am întins covorul roşu, poate aşa nu mai erau jenate la talpă aceste fiinţe luminate coborâte din Olimp pentru a ne lumina lumea.

Şi ca să fie ruşinea, ruşine, gândurile mele se întorc din nou spre aceşti gingaşi suporteri uisti, în a căror pumni şi flegme, cu dragoste pregătite din timp, au sărit agresivii suporteri ceferişti, care, cum desigur aţi anticipat, au venit clar pregătiţi de scandal deoarece aveau la purtător soţiile şi copii...Bineînţeles, toate acestea sub blânda obladuire a firmei de pază, nevândute uistilor, şi necondusă de suporteri uisti...

Pe această cale, noi, suporterii ceferişti, ne cerem scuze pentru toate cele îndurate de distinşii noştri oaspeţi, dar şi oficialilor clubului nostru care s-au străduit din greu sa-i primească cu pâine şi cu sare, iar noi în nimicnicia noastră, le-am deranjat evenimentul.

"Sindromu lui Calimero", îi rugăm pe cei din vale să studieze puţin subiectul şi să solicite urgent asistenţă de specialitate.

La ora meciului, biletele din peluza oaspete încă nu erau epuizate, iar în T2, locul preferat al oaspeţilor, încă erau bilete disponibile în online. Dar ei nu, nu şi nu, ei au rămas blocaţi în filmul lor din copilărie. Văd tot aceleaşi piedici din cauza cărora au picat în cap în grădiniţă...Nu le-am oferit bilete suficiente, dar au cumpărat aproape 6000 de bilete în timp ce la meciurile lor de acasă participă, cu indulgenţă, două-trei mii de oameni...Asta e tot ce puteţi fraţilor, nu mai fiţi victime închipuite. Sunteţi cu tot politicul în spate, sugeţi banii clujenilor fără nici o jenă, aveţi un primar în poziţia de lider de galerie, aveţi parte de toate favoristismele, iar când vi se oferă normalitatea, realizaţi că nu mai ştiţi în ce lume trăiţi. 

Reveniţi-vă, oamenilor, vi s-a oferit tot ceea ce noi nu am primit la voi niciodată, mult peste ceea ce ar fi trebuit să primiţi...Dar să vedem cum vă veţi onora promisiunea de a ne oferi peluza superioară în retur, căci în normalitatea voastră, respectarea promisiunilor date nu îşi prea are locul...

Singurul Cal Troian în toată această poveste, este nomenclatura clujeană, care vă luminează calea şi încercă prin toate căile posibile să ne traseze şi nouă direcţia. Nu mai fiţi ipocriţi, ştiţi şi voi la fel de bine acest lucru!

Ne vedem în retur!

HAI CFR!!!", este comunicatul emis de A.I.S.C.P (Asociaţia Independentă a Suporterilor CFR 1907 Cluj de Pretutindeni).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele