Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Superstarul lui Manchester City a semnat cu forţa din La Liga! Afacere de 95 de milioane de euro

Manchester City Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21694163/1/profimedia-0825158214.jpg

Atletico Madrid a dat una dintre loviturile verii, după ce l-ar fi semnat pe Julian Alvarez de la Manchester City.

Argentinianul este unul dintre cei mai buni atacanţi la ora actuală, dar nu este mulţumit de minutele pe care le primeşte la Manchester City. Astfel, Alvarez a decis să dea curs propunerii lui Simeone de a veni la Atletico Madrid, unde ar urma să facă pereche în atac cu Antoine Griezmann.

„Cetăţenii” îl au pe Erling Haaland pe acea poziţie, astfel că şi-au permis să accepte oferta spaniolilor şi să îl cedeze pe campionul mondial în schimbul a unui pachet financiar care poate ajunge la 95 de milioane de euro.

Conform lui Fabrizio Romano, Diego Simeone şi-a dorit cu orice preţ să îl aducă pe Alvarez pe „Wanda Metropolitano”, după ce poziţia de atacant la echipa madrilenă a rămas liberă, în urma plecării lui Alvaro Morata la AC Milan. 

Jurnalistul italian a dezvăluit că argentinianul va deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de „cetăţeni”, după ce formaţia antrenată de Pep Guardiola a acceptat oferta lui Atletico de 75 de milioane de euro, plus 20 de milioane de euro sub formă de bonusuri.

Câştigătorul de Champions League şi două trofee Premier League cu „cetăţenii” va semna un contract pe 5 ani cu Atletico Madrid.

  • Atacantul a marcat 19 goluri şi a oferit 13 pase decisive în tricoul lui Manchester City, în sezonul trecut
  • 90 de milioane de euro este cota lui Julian Alvarez, conform site-ului de specialitate, Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele