Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

”Suntem conştienţi că situaţia nu este simplă”. Costel Gâlcă, gata să debuteze la noua echipă

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21100324/1/ctg.jpg

Radomiak Radom, din prima ligă poloneză, este noua echipă a antrenorului Costel Gâlcă.

Tehnicianul român în vârstă de 51 de ani era liber de contract din februarie 2022. Clubul din Polonia, aflat pe locul 11 din campionat, a anunţat că astăzi Gâlcă va conduce primul antrenament la echipă.

”Am respect pentru predecesorul meu, dar, totuşi, am urmărit meciurile lui Radomiak şi am văzut foarte multă calitate. Şi cred că echipa poate mai bine. Vreau să dau ceva mai bun acestei echipe. Atât jucătorii, cât şi staff-ul vor să facă totul pentru a îmbunătăţi situaţia şi pentru a face clubul să funcţioneze mai bine.

Suntem conştienţi că situaţia nu este simplă, dar ştim şi că depinde de noi, de munca noastră, de propriile rezultate. Echipa mea trebuie să aibă o exprimare, o personalitate. Mi-ar plăcea să joc mai mult pe aripi, pentru că avem un atacant de la care putem obţine mult mai mult.

Mi-ar plăcea să marcheze nu doar Rocha (n.r. – Leonardo Rocha), ci şi mijlocaşii, şi fundaşii. Echipa trebuie să se îmbunătăţească constant şi să fie echilibrată. Desigur, uneori se întâmplă să primim un gol, dar trebuie să fim echilibraţi”
, a explicat Gâlcă, conform celor de la wezlo.pl.

Radomiak Radom a pierdut la scor de neprezentare cu Cracovia, în etapa a 28-a, ceea ce a condus la demiterea antrenorului Mariusz Lewandowski şi la numirea lui Costel Gâlcă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri