Ultima oră
VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor
VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas
Cu cine se pregăteşte portarul Cristi Bălgrădean, multiplu campion al României Cu cine se pregăteşte portarul Cristi Bălgrădean, multiplu campion al României
Mircea Lucescu vrea să convoace un jucător cu dublă cetăţenie! "Am vorbit cu el aseară" Mircea Lucescu vrea să convoace un jucător cu dublă cetăţenie! "Am vorbit cu el aseară"
Breaking News! Răzvan Lucescu, pe cai mari! Cele mai cunoscute 3 echipe din ţară îl vor: ”Prima lor alegere e el!”

Breaking News! Răzvan Lucescu, pe cai mari! Cele mai cunoscute 3 echipe din ţară îl vor: ”Prima lor alegere e el!”
Emma Răducanu lipseşte de la Ningbo Open din cauza unei accidentări la picior Emma Răducanu lipseşte de la Ningbo Open din cauza unei accidentări la picior

Steaua, luată peste picior de CNA

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 19:08
mail-share icon Email

Zilele acestea a apărut în presă informaţia că la CNA s-a făcut o sesizare referitoare la denumirea folosită de un comentator cu privire la Csikszereda. S-a vehiculat că plângerea a venit după ce comentatorul a folosit şi denumirea în limba română a echipei din liga secundă. Acesta ar fi spus: "Csikszereda Miercurea Ciuc".

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21761696/1/steaua-bucuresti-afk-csikscereda-miercurea-ciuc-liga-2-casa-pariurilor-30-09-2024.jpg

Astăzi, CNA a publicat un comunicat cu privire la situaţia respectivă. Se pare că informaţia care a circulat este falsă, dar cei de la CNA nu s-au rezumat la a face doar această precizare. Steaua a fost ironizată de CNA în comunicatul emis. 

"Ieri a circulat în presă o informaţie falsă: cică cineva s-ar fi plâns la CNA că un comentator sportiv a completat numele echipei Csikszereda cu numele românesc Miercurea Ciuc.

Bun, n-a fost adevărat, dar, la siguranţă, precizăm: Csikszereda nu e Steaua", este comunicatul emis de CNA.

Steaua a reacţionat

Imediat după ce au observat postarea, cei de la Steaua au reacţionat. Pe pagina formaţiei din Ghencea a apărut un comunicat în care CNA a fost pusă la zid pentru modul în care a tratat situaţia.

"În momentul în care am văzut postarea făcută pe contul oficial de facebook al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), am fost siguri că a fost spart contul oficial al instituţiei, dar am constatat cu indignare, că de fapt această „creaţie” se vrea o glumiţă, care să combată o ştire falsă apărută în mass media din România.

Văzând cu ce se ocupă angajaţii acestei instituţii, începem să ne explicăm lipsa de reacţie împotriva derapajelor din media şi ne este clar că CNA s-a îndepărtat tot mai mult de misiunea Consiliului, de «a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului».

Credem că menţionarea celui mai mare brand al sportului românesc într-o postare care nu are nicio legătură cu Steaua este total neinspirată şi totodată este o lipsă totală de respect faţă de toţi campionii clubului nostru, dar şi faţă de suporterii roş-albaştri.

În final, le transmitem tuturor, inclusiv angajaţilor CNA, să fie siguri şi să nu mai aibă dubii, că Steaua este, a fost şi va fi întotdeauna aici!", este răspunsul celor de la Steaua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele