Ultima oră
Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie” Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie”
Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat
S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România

Start lansat de campionat pentru TSKA 1948 Sofia, adversara lui FCSB din preliminariile Conference League

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21262959/1/tska.jpg

Start lansat de campionat pentru CSKA 1948 Sofia, viitoarea adversară a celor de la FCSB, în turul II preliminar al Conference League.

Formaţia din capitala Bulgariei a trecut în etapa cu numărul II de Pirin Blagoevgrad, scor 3-0. CSKA 1948 a lider în clasament, cu 6 puncte din două meciuri.

În prima etapă din noul sezon a avut loc partida dintre Levski Sofia şi CSKA 1948 Sofia, terminată cu scorul de 2-1 pentru adversara FCSB-ului. Dobrin Gionov, preşedintele consiliului de administraţie de la CSKA 1948 Sofia, a declarat, însă, că se teme de duelul cu gruparea din SuperLiga României:

Depinde de jucători. Unii vor debuta în competiţiile europene, alţii au jucat deja acolo, avem şi jucători de naţională.

În opinia mea, în meciurile europene emoţiile vor juca un rol decisiv. Trebuie să ne concentrăm şi sper ca toată lumea să fie aptă de joc şi să capete ritm, pentru că este evident că nou-veniţii nu sunt încă pregătiţi”.

 

mail-share icon Email
viewscnt