Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

Sportivii români au obţinut patru medalii de aur la mondialele U19 de canotaj

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21712619/1/can.jpg

Echipajele din România au câştigat, duminică, patru medalii de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj Under 19 din St. Catharines, Canada.

Sportivii tricolori au urcat pe prima treaptă a podiumului la categoriile dublu rame feminin, dublu rame masculin, patru rame feminin şi schif simplu feminin.

La patru rame feminin (JW4-). Ionela Elena Scutaru, Adina Alexandra Florea, Stejara Olariu şi Bianca Elena Drăghici au avut o cursă extraordinară în Finala A şi aduc acasă medalia de aur, după ce au trecut linia de finish cu timpul de 07:06.42.

La dublu rame masculin (JM2-), Mateus Simion Cozminciuc şi Fabrizio Alexandru Scripcariu au avut un finish extraordinar în Finala A, reuşind să cucerească titlul mondial după o cursă plină de suspans şi determinare, potrivit FR Canotaj. Timpul cu care sportivii au ajuns la linia de sosire a fost de 07:03.69, podiumul fiind completat de Germania şi Spania.

La dublu rame feminin (JW2-), Iulica Maria Ursu şi Gabriela Tivodariu au avut o evoluţie remarcabilă în Finala A, dominând cursa încă de la început şi demonstrând încă o dată că sunt cele mai bune din lume la această categorie. Cursa a fost terminată cu timpul de 07:39.27.

La schif simplu feminin (JW1x), a obţinut aurul Bianca Camelia Ifteni, cu timpul 08:22:63.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele