Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

”Sper să continuăm aşa. Am arătat caracter”. Start de sezon excelent la Petrolul

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21704439/1/sal.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Unirea Slobozia, în primul meci al etapei a şasea din Superligă.

Prahovenii au un start de sezon excelent, iar antrenorul din acte, Sanjin Alagic a tras concluziile partidei de la Clinceni.

”Am reuşit două goluri, dar am mai avut şanse de a mai marca. Am meritat să câştigăm meciul.

Este important acest rezultat pentru că am continuat seria rezultatelor pozitive din campionat. Le mulţumesc jucătorilor, fanilor care au venit aici să ne susţină. Sper să continuăm aşa. Am arătat caracter şi am câştigat.

E bine că Tudorie a început să marcheze, este foarte important pentru starea sa mentală. Lucrează din greu la antrenamente şi sper să mai marcheze goluri”
, a declarat Alagic, la final de meci.

Petrolul a urcat deocamdată pe locul 4, cu 9 puncte. Unirea Slobozia a bifat a trei înfrângere în şase etape şi, cu 5 puncte, se află pe poziţia a 12-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri