Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

“Sper să aduc câ mai multe medalii”. Ana Bărbosu speră ca bronzul de la sol să fie doar începutul

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21704243/1/barbosu-2.jpg

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a intrat vineri în posesia medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Olimpică din Bucureşti.

Medalia i-a fost înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România.

“Astăzi s-a făcut dreptate în acordarea medaliilor. A fost o luptă contracronometru. Mă bucur din suflet pentru Ana Maria. Mă bucur din suflet pentru gimnastica românească. Gimnastica românească a revenit la locul care i se cuvine. Bravo, Ana Maria! Ne-ai făcut o mare bucurie“, a spus Octavian Morariu.

“Este un moment emoţionant pentru mine. Auzindu-i pe campionii noştri de la Olimpiadă spunând că medalia e foarte grea nu mi-am dat seama că este chiar atât de grea. Le mulţumesc tuturor celor care au adăugat un pic de bronz la această medalie. Le mulţumesc antrenorilor, de la primii până la cei care m-au dus la Olmpidă. Rezolvarea cazului sau această situaţie a fost posibilă datorită federaţiei şi casei de avocatură care nu a renunţat la noi şi s-a luptat pentru toate. Le mulţumesc pentru că au luptat pentru noi. Mă bucur foarte mult că sunt în posesia acestei medalii. Sper să aduc câ mai multe medalii”, a afirmat şi Ana Maria Bărbosu.

La ceremonia de pe esplanada Casei Olimpice din Bucureşti a fost prezent şi premierul Marcel Ciolacu, care i-a dăruit Anei Bărbosu un buchet de flori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele