Ultima oră
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic
Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă

Sorin Mogoşanu a pariat pe meciuri din România! Ce declarase anterior portarul de la FCU Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21468547/1/web-capture-22-1-2024-112057-sptfm-ro.jpg

Se anunţă un scandal de proporţii în fotbalul românesc! Sorin Mogoşanu, portar la FCU Craiova, este acuzat că a jucat de cel puţin 50 de ori la pariuri.

Mogoşanu are 31 de ani şi este a treia opţiune de goalkeeper la FCU Craiova, după Gurău şi Popa. Deşi nu prinde minute la formaţia olteană, acesta este sub contract cu echipa lui Mititelu încă de pe vremea când clubul evolua în liga a patra.

În urmă cu mai multe zile, Prosport a lansat o anchetă jurnalistică la nivelul Superligii pentru a desconspira persoanele care au jucat la pariuri.

Sorin Mogoşanu a fost primul nume care a apărut în această anchetă, dar portarul echipei lui Adrian Mititelu a spus că nu îşi aminteşte când a deschis contul la pariuri şi a precizat că a jucat doar la păcănele.

Totuşi, Mogoşanu este contrazis şi acum a apărut informaţia că acel cont a fost deschis în aprilie 2023.

Mai mult decât atât, fotbalistul nu doar că ar fi jucat şi la pariuri, dar ar fi plasat bilete şi pe partide din România!

"Putem confirma că acest cont, pe numele lui, a fost deschis în luna aprilie 2023, aşadar anul trecut.

Sunt peste 50 de pariuri online efectuate de pe acest cont şi s-a pariat pe fotbal, este vorba şi de meciuri ale echipelor de fotbal din România, din competiţii oficiale organizate în România" este informaţia oferită de Prosport.

Adrian Mititelu, stupefiat de acuzaţiile care i se aduc lui Sorin Mogoşanu

Adrian Mititelu nu a rămas fără reacţie după ce informaţia a apărut în presă. Finanţatorul de la FCU Craiova a rămas stupefiat la aflarea veştii, dar a spus că nu va lua măsuri până când nu va fi sigur că totul este adevărat.

”Sunt stupefiat de ce aud. Dacă e adevărat, eu sunt şocat! Nu îmi vine să cred aşa ceva despre el. Este unul dintre cei mai serioşi băieţi… Chiar îl lăudau toţi că e profesionist, îl elogiau. Îmi părea rău că nu apără din cauza concurenţei cu Gurău şi Popa! M-aţi lăsat mască. Efectiv nu ştiu ce să mai zic. Dacă mă puneaţi să fac o listă cu toţi cei 40 de fotbalişti, el era între primii 3 la seriozitate. Dar, ştiţi cum e viaţa… Nu poţi sta să vezi fiecare ce face. E prematur să vorbim despre măsuri, vedem ce dovezi vor exista, dacă totul e real. Dacă îmi ziceţi că a şi recunoscut că are cont la pariuri…” a spus Adrian Mititelu, atunci când a apărut pentru prima dată informaţia în presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri