Ultima oră
Fostul mare internaţional, discurs manifest la adresa CFR-ului după remiza de la Sibiu: „Nu sunt jucători de câştigat campionatul!” | VIDEO EXCLUSIV Fostul mare internaţional, discurs manifest la adresa CFR-ului după remiza de la Sibiu: „Nu sunt jucători de câştigat campionatul!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Petrescu are două nemulţumiri după remiza de la Sibiu. "Îi dai galben uşor" VIDEO | Dan Petrescu are două nemulţumiri după remiza de la Sibiu. "Îi dai galben uşor"
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia

Sorana Cîrstea, dezvăluire despre relaţia pe care o are cu Simona Halep! ”Am stat spate în spate”

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21599267/1/noname.jpg

De ani buni se crede că Simona Halep şi Sorana Cîrstea au o relaţie rece. De asemenea, acesta este motivul vehiculat pentru ruptura dintre Cîrstea şi echipa României de BJK Cup.

Acum, Sorana a dezvăluit un episod cu Halep în prim plan. Întrebată despre prieteniile care există în circuitul WTA, Sorana Cîrstea a povestit discuţiile pe care le-a avut cu Simona, înaintea unui meci direct şi a punctat că la vremea respectivă s-a făcut mult tam-tam din nimic.

”Sunt prietenii în tenis, chiar în vestiare. De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii.

Uite, să vă povestesc ceva. Asta sigur o să facă deliciul publicului. Că e cu Simona (n.r- Halep). Am jucat contra ei la Indian Wells, când m-a bătut. Cred că acum trei ani.

Noi am plecat din vestiar, ne-am uitat la alta şi ne-am zis „Baftă, baftă». Că sunt lucruri de bun simţ... În ziua respectivă ne-am văzut în vestiar, ne-am salutat «Bună, ce ai făcut? Unde ai fost aseară să mănânci?». A fost o conversaţie absolut normală.

Ne-au chemat prin microfon ca să mergem la teren, ne-am dus la locurile noastre, ne-am urat «Baftă, baftă» şi ne-am suit în maşinuţa care ne-a dus la teren. Am stat spate în spate.

Ne-am dus, am jucat, m-a bătut (n.r- 6-1, 6-4), la fileu am felicitat-o. În vestiar totul a fost absolut normal. Iar apoi mi-a povestit antrenorul că s-a făcut mare «tam-tam» pe seama faptului că noi, pe drumul spre teren, am stat spate în spate şi nu am avut nicio interacţiune. Dar ne duceam spre teren, ne concentram, toţi sportivii fac la fel.

Normal, e o competiţie între jucătoarele din vestiar, dar e o relaţie respectuoasă. Ai prietenele tale... Cu Angelique Kerber mereu ies la masă, m-a felicitat Dona Vekic de ziua mea şi mereu ies cu ea la o cafea şi povestim. Sunt relaţii frumoase, de prietenie”, a spus Sorana Cîrstea, la podcastul ”Vreau să ştiu”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele