Ultima oră
”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB ”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB
Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite
VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers
VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!” VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!”
Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia
VIDEO | Rangers - FCSB 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare VIDEO | Rangers - FCSB 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare

Sold-out şi cu Cipru? Câte bilete s-au vândut până acum

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 17:21
mail-share icon Email

România mai are două meciuri de disputat în Nations League. Ambele partide ale "tricolorilor" vor avea loc pe Arena Naţională, în luna noiembrie, iar atmosfera se anunţă una de vis.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21813149/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-1.jpg

Pe 15 noiembrie, România va întâlni reprezentativa kosovară, într-un meci care se anunţă incendiar. Trei zile mai târziu, pe 18 noiembrie, naţionala pregătită de Mircea Lucescu va întâlni Cipru. Înfruntarea cu selecţionata cipriotă va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

Ambele dueluri au generat un interes major în rândul fanilor. Biletele pentru partida cu Kosovo au fost epuizate în trei zile, iar acum s-a aflat şi numărul de tichete vândute pentru meciul cu Cipru.

Se pare că 25.000 de bilete au fost deja vândute şi având în vedere că mai sunt mai bine de trei săptămâni până la meci, sunt foarte mari şanse ca şi meciul cu Cipru să se joace cu casa închisă.

Înaintea acţiunii din luna noiembrie, România se află pe primul loc în Grupa 2, cu 12 puncte, urmată de Kosovo cu 9, Cipru cu 3 şi Lituania cu 0. Dacă va câştiga grupa, selecţionata pregătită de Mircea Lucescu va promova în Liga B şi va fi aproape sigură de barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2026.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri