Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Şocul anului în fotbalul românesc! Dinamo negociază cu FCSB aducerea unui jucător! "Am vorbit cu Mihai Stoica"

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21476646/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-14-05-2023.jpg

Andrei Nicolescu încearcă să realizeze un adevărat şoc în fotbalul românesc.

Administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit că au fost discuţii şi urmează să aibă loc o nouă rundă de negocieri cu FCSB pentru aducerea lui Andrea Compagno în "Ştefan cel Mare"!

”Ne dorim un atacant, am avut nişte ţinte, dar se pare că au fost un pic prea sus pentru situaţia lui Dinamo de acum, nu am putut să le închidem şi asta a complicat situaţia.

Ne-am reorientat, avem o nouă listă şi negociem. Am fost aproape de doi atacanţi, dar au fost diferenţe de nivel, unul a fost Drmic de la Dinamo Zagreb, a apărut în presă. Celălalt mai avem o speranţă, nu vreau să zic numele, poate iese ceva.

Am avut o discuţie legată de Compagno cu oficialii FCSB-ului, am vorbit cu Mihai Stoica. O să reluăm discuţiile. Dacă ne interesează, ne-am putea asuma salariul lui. Ne-ar ajuta, am avea o nouă soluţie în faţa porţii, acolo nu suntem eficienţi”, a declarat Andrei Nicolescu, la Fanatik.

 

Compagno, condamnat să rămână în România

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai avut acelaşi randament, iar Gigi Becali îşi doreşte să îl vândă definitiv pe Andrea Compagno. Sosit în vara anului 2022 pentru 1,5 milioane de euro, italianul ar fi urmat să plece în schimbul unei sume mult mai mici.

S-a vehiculat că atacantul ar putea ajunge la Konyaspor, formaţia lui Alexandru Cicâldău, dar jurnaliştii turci scriu că în realitate nu s-au făcut negocieri pentru transfer.

Pentru Compagno mai existau două oferte: una de 300.000 de euro de la Aktobe (Kazakhstan) şi alta de 150.000 de euro, de la un club din Ungaria.

Acum, se pare că şi varianta unei plecări în campionatul maghiar a picat, astfel că italianul mai are pe masă doar oferta de la Aktobe, dar soţia acestuia, însărcinată fiind, nu vrea să plece în Kazakhstan. 

Astfel, Compagno are de ales: rămâne la FCSB şi nu mai prinde minute sau pleacă la rivala din "Ştefan cel Mare".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele