Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Şoc în fotbalul românesc! Patru divizionare secunde importante nu au primit licenţa | UPDATE

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21637883/1/logo-liga-2-fundal.jpg

UPDATE: Din ultimele informaţii pe care le-am obţinut, FC Argeş, CS Mioveni, Chindia şi Csikszereda aveau deja licenţa, lucru nespecificat în comunicatul emis de FRF, care se găseşte aici.

Ştire iniţială

Situaţie uluitoare în fotbalul românesc. Patru divizionare secunde nu au primit licenţa şi nu se ştie încă unde vor evolua în sezonul viitor.

Este vorba de FC Argeş, CS Mioveni, Chindia Târgovişte şi Csikszereda Miercurea Ciuc.

Situaţia este de-a dreptul halucinantă, având în vedere că FC Argeş, CS Mioveni şi Chindia evoluau în Superligă, în urmă cu două sezoane, iar Csikszereda a disputat barajul de promovare în urmă cu doar câteva săptămâni.

”Astăzi, 21 iunie 2024, s-a încheiat procesul de Certificare Liga 2 pentru cluburile care, în sezonul 2023 – 2024, au participat în Campionatul Naţional Liga 2.

Au primit Certificatul pentru participarea în Liga 2, pentru sezonul 2024-2025, următoarele cluburi: Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Şelimbăr, Dumbrăviţa, Corvinul Hunedoara, Alexandria, CSA Steaua, Concordia Chiajna, CSM Reşiţa, CSM Slatina, CS Tunari, Metaloglobus, Unirea Dej, Ceahlăul Piatra Neamţ”, au scris cei de la FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele