Ultima oră
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament

Situaţie uluitoare la Dinamo! Deşi nu trebuia să scoată vreun ban din buzunar, Andrei Nicolescu a refuzat doi jucători de la Real Madrid

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21464071/3/dsc-0499-2048x1365.jpg

Dinamo este pe locul 15 în Superligă şi se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Kopic va avea o misiune grea după reluarea campionatului şi are nevoie de tot ajutorul posibil pe care îl pot oferi oficialii echipei.

O decizie ciudată a fost luată de Andrei Nicolescu, care a refuzat doi tineri jucători de la Real Madrid. Dezvăluirea a fost făcută Dragoş Sterpu, preşedintele DDB Spania.

Faptul că Andrei Nicolescu nu a vrut să îi ia pe cei doi jucători este foarte bizară, mai ales că toate cheltuielile aferente transferului ar fi fost suportate de Real Madrid! Chiar dacă s-ar fi dovedit că cei doi fotbalişti sunt foarte slabi, Dinamo nu ar fi pierdut niciun ban pe transferuri şi salarii! Singurii bani care trebuiau plătiţi de club ar fi fost pe cazare şi transport.

Cei doi jucători refuzaţi de Nicolescu sunt Andres Garcia (19 ani) şi Samu Exposito (20 de ani).

”Am vorbit cu Andrei Nicolescu, a zis ‘da’, mi-a trimis o scrisoare prin care solicită jucători de la Real Madrid Castilla, am vorbit cu Butragueno, am coborât la următorul nivel şi am vorbit cu Manu Fernandez, care este directorul general al Academiei Real Madrid.

Ştia ce jucători avem nevoie, atacanţi. Mi-a spus că îmi poate da doar doi jucători. Este vorba de Samu Exposito şi Andres Garcia, jucători de atac de la Real Madrid Castilla. Au 20 de ani şi 19 ani. Am vorbit cu Manu Fernandez, mi-au spus care sunt impresarii, am luat legătura cu ei.

Cheltuielile ar fi fost suportate de Real Madrid. Dinamo ar fi avut cheltuieli de cazare şi transport. Salariul ar fi fost suportat de Real pentru că era şi în interesul lor să joace. Copiii erau încântaţi de perspectiva de a evolua în prima ligă.

Înainte să plece Dinamo în cantonament, l-am sunat pe Andrei (n.r. -  Nicolescu), aveam şi acordul celor de la Real Madrid, să îi ia pe cei doi în cantonament, să se pregătească cu echipa la turci. Aveam acordul clubului. Prima reacţie a lui Nicolescu a fost: `Aici nu e trial`.

I-am spus că am vorbit cu agenţii, jucătorii vor să plece şi noi acum îi refuzăm. La care el îmi spune: `Cine i-a refuzat?`. I-am spus că el. El zicea să o mai amânăm şi să vedem în vară. I-am zis că e târziu.

Ei au simţit gustul că pot pleca, au avut portiţa asta şi acum s-a închis. Mi-a explicat (n.r. Nicolescu), faptul că nu e o situaţie normală şi nu ştiu ce. În primul rând îţi vin nişte copii educaţi de 10 ani în fotbalul uriaş. Andres Garcia a jucat în naţionalele de juniori ale Spaniei.

Dacă un jucător care ţi-a jucat de la U-15 până la U-18 nu e fotbalist… atunci nu ştiu care mai e. În ultima discuţie pe care am avut-o cu Nicolescu, mi-a spus că vrea jucători cu CV-uri. La 19 ani, jucătorii nu au CV-uri. Dar au jucat pe la Real Madrid şi pe la reprezentativele Spaniei”, a declarat Dragoş Sterpu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele