Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

Situaţie complexă de rezolvat pentru CSA Steaua, chiar dacă primeşte dreptul de promovare. ”Asta este situaţia, noi trebuie să ne vedem de ce avem noi de făcut”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21100846/2/dinamo-bucuresti-csa-steaua-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-9-09-2022.jpg

CSA Steaua are şanse mari să termine pe loc de promovare în Liga 2, însă totul depinde de modificarea Legii Sporturilor, care să ofere cadrul legislativ favorabil.

Andrei Cian, managerul secţiei de fotbal a dezvăluit că bugetul nu va fi mărit pentru sezonul viitor, chiar dacă ”militarii” vor juca în Superliga. Astfel, singura soluţie este atragerea de fonduri private.

"Este o lege care urmează cursul firesc al lucrurilor, să ajungă în Parlament sau în comisiile Parlamentului şi acolo se vor urma paşii care trebuie. Lucrurile trebuie rezolvate acolo. Mingea nu mai este la noi în curte. Va fi greu să se rezolve foarte curând această problemă, sau într-un timp care ne-ar ajuta pe noi.

Trebuie să lăsăm lucrurile să se desfăşoare într-un mod normal şi natural şi, în funcţie de ce se rezolvă, vom vedea şi noi ce paşi vom avea de urmat în continuare. Opinii sunt şi pro şi contra. Bineînţeles că există şi aceste opinii contrare care sunt mult mai mult băgate în seamă.

Asta este situaţia, noi trebuie să ne vedem de ce avem noi de făcut. Şi să lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă aplecăm urechea la orice critică nu am mai putea să ne facem treaba. Şi criticile fac parte din acest joc. Înţeleg acest lucru, vin din sport. Cu respect şi o linişte din partea noastră lucrurile pot să decurgă normal.

Nu merge ca Armata să dea orice buget la fotbal şi să-l folosim. Tot nişte bani de la sponsori vor fi necesari. Dacă îi ofer unui sportiv 20.000 de euro pe lună, pot să dau 5.000 de euro, iar restul de 15.000 de euro trebuie să-i aduc din privat, nu de la bugetul statului. Regulile sunt foarte simple.

Acum sunt trei sponsori la Steaua. O sută, două sute de mii de euro vin, exceptând banii daţi către academie. Dacă ar juca în prima ligă, cu siguranţă ar veni mai mulţi sponsori. Dacă ar trece această lege, ar fi mult mai uşor pentru sponsori să se apropie de echipă.

Şi cu banii din televiziune se poate strânge o sumă consistentă pentru a rezista în prima ligă. Din primul an, nu poţi să faci un buget pentru a te bate la titlu. Lucrurile trebuie luate treptat.

Din ce ştiu eu, bugetul va fi acelaşi şi la anul. Bugetul de salarii este un milion de euro brut",
a explicat Cian, pentru Fanatik.

După victoria de marţi cu Dinamo, scor 2-0, CSA Steaua este pe primul loc în Liga 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele