Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Simona Halep, despre noi dezvăluiri despre perioada în care a fost suspendată. ”Ce am făcut rău ca să nu pot merge la un meci?”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21696395/1/halep.jpg

Fostul lider WTA Simona Halep a declarat că în perioada în care a fost suspendată a văzut la televizor cel mult opt sau zece meciuri. Ea a vrut să meargă la un meci al italianului Jannik Sinner, la Paris, dar nu a putut deoarece, fiind suspendată, nu avea acces, informează welovetennis.fr.

Site-ul francez notează că de la US Open 2022, când a fost depistată pozitiv la un test antidoping, Simona Halep a trecut printr-un calvar. Calvarul s-a încheiat în urmă cu câteva luni, când Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus suspendarea româncei de la 4 ani la 9 luni, permiţându-i să revină în circuit.

Dar pentru fostul număr 1 mondial, aceste luni lungi departe de terenuri au fost traumatizante din multe puncte de vedere. Ea a avut chiar interdicţie atunci când a vrut să meargă să vadă meciuri, ceea ce a afectat-o foarte mult.

"Am vrut să merg la Paris Bercy să îl văd pe Sinner, dar nu am putut. Ce am făcut rău ca să nu pot merge la un meci? A fost prea mult, după părerea mea.

Nu m-am uitat prea mult la tenis... Pentru că era prea dureros să ştiu că sunt suspendată şi că nu pot să joc sau să mă uit la meciuri din tribună. Mi-am spus că nu mă voi uita la televizor. Cred că am urmărit maxim 8 sau 10 meciuri în doi ani”, a declarat Halep.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele