Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

Se va schimba ceva după discursul lui David Popovici? "Emulaţia asta mai durează încă trei săptămâni şi după aia o să mai vorbim peste patru ani" | VIDEO EXCLUSIV

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 1 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21689139/1/pop3.jpg

David Popovici a ţinut un discurs manifest despre infrastructura sportivă din România, imediat după ce a cucerit a doua medalie la Jocurile Olimpice. Nu doar campionul olimpic a avut ceva de zis, Sorana Cîrstea a postat şi ea un mesaj pe reţelele de socializare în care a pus tunurile pe ajutorul primit de al statul român.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Bogdan Cosmescu a vorbit despre acest subiect. Comentatorul sportiv a spus lucrurilor pe nume şi este de părere că nu se va rezolva nimic. De aseemenea, Bogdan Cosmescu crede că abia peste patru ani se va vorbi din nou despre problemele existente în infrastructura sportivă din România.

"Problema este în felul următor, emulaţia asta mai durează încă trei săptămâni şi după aia o să mai vorbim peste patru ani. Eu îi înţeleg poziţia (n.r. lui David Popovici) şi este o poziţie foarte corectă. Totul la noi se face cu picioarele.

Steaua a făcut un bazin de înot, de polo, dar l-a făcut de 33 de metri şi acolo au 20 de hectare, puteau să facă de 50 şi să joace polo pe distanţa necesară. L-au făcut fix de polo? De ce? Era o problemă să îl faci bazin de înot de 50 de metri?

La Izvorani, ani de zile a fost închis pentru că nu găseau personal care să îl deservească. Simona Radiş şi fetele astea două care ziceau că le calcă vapoarele pe Snagov ... ", a declarat Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele