Ultima oră
Pronosticul lui Adrian Ilie pentru duelul FCSB - Rapid. ”Mă aştept la un meci frumos pentru spectatori” Pronosticul lui Adrian Ilie pentru duelul FCSB - Rapid. ”Mă aştept la un meci frumos pentru spectatori”
Alexandru Maxim, revenire de senzaţie în Superliga! Fostul decar al naţionalei vine să se bată la titlu în România Alexandru Maxim, revenire de senzaţie în Superliga! Fostul decar al naţionalei vine să se bată la titlu în România
Naţionala de handbal feminin a pierdut ultimul meci de la Trofeul Carpaţi Naţionala de handbal feminin a pierdut ultimul meci de la Trofeul Carpaţi
Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii
Dorinel Munteanu a făcut un mare anunţ. ”Nu e uşor să te baţi cu morile de vânt” Dorinel Munteanu a făcut un mare anunţ. ”Nu e uşor să te baţi cu morile de vânt”
VIDEO | FCSB - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Se ştiu echipele de start! Pe cine vor miza Charalambous şi Şumudică în meciul dintre FCSB şi Rapid

Superliga Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:11
mail-share icon Email

FCSB şi Rapid se vor întâlni, duminică, de la ora 21:00, în etapa a 14-a din Superligă. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21816037/2/fcsb-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-20-04-2024-3.jpg

Deşi mai sunt câteva ore până la startul derby-ului, se pare că Elias Charalambous şi Marius Şumudică s-au decis asupra primului 11. 

Conform Fanatik, Florin Tănase îi va lua locul lui Daniel Bîrligea, suspendat, iar Ngezana va reveni în echipa de start într-un meci din Superligă după aproape două luni.

De cealaltă pare, Marius Şumudică va face şi el două schimbări în primul 11. Cristi Săpunaru s-a accidentat în partida câştigată de Rapid, scor 5-0, în faţa Farului, şi va fi înlocuit de Cristi Ignat, iar în locul lui Hromada, suspendat, va juca Kait.

  • FCSB: Târnovanu – Creţu, Nngezana, Dawa, Radunovic – Băluţă, Şut, Olaru – Miculescu, Tănase, Oct. Popescu.
  • Rapid: Siegrist – Manea, Ignat, Paşcanu – Onea, Kait, Christensen, Borza – Njie, Boupendza, Petrila.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele