Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Se conturează o revenire de senzaţie! Alexi Pitu se antrenează cu o formaţie din Superliga

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21699213/1/profimedia-0764418728.jpg

Alexi Pitu, în vârstă de 22 ani, are şanse să joace din nou în România, după un an şi jumătate în care a îmbrăcat tricoul grupării Bordeaux, în Ligue 2.

În ianuarie 2023, Girondins de Bordeaux l-a transferat pe Pitu de la Farul în schimbul sumei de 2.000.000 de euro.

Clubul francez a renunţat la statutul de profesionist, pe fondul problemelor de ordin financiar, astfel, Pitu a devenit liber de contract.

Pitu ar putea fi următorul fotbalist repatriat de Gică Hagi. Ciprian Marica,unul dintre acţionarii de la Farul, a declarat că aducerea lui Alexi reprezintă un obiectiv al constănţenilor.

Cei de la gsp.ro scriu că Pitu se pregăteşte la baza celor de la Farul şi a purtat discuţii cu oficialii formaţiei dobrogenii pentru a semna un contract.

  • În 86 de meciuri la Farul, Pitu a marcat cinci goluri şi a livrat 11 pase decisive în sezonul 2022-2023.

”Noi ni l-am dorit pe Alexi Pitu, dacă vom găsi o oprtunitate în această vară, îl vom aduce la Farul. Dorinţa noastră este ca ei, jucătorii care pleacă de la noi, să reuşească afară, să se lupte, să se impună acolo. Însă dacă se va putea, ni l-am dori pe Pitu”, a spus Ciprian Marica pentru Sportpesurse.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele