Ultima oră
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei

Scenariu de film la Cupa Africii pe Naţiuni! Şi-au dat afară antrenorul din greşeală, iar acum au eliminat deţinătoarea trofeului

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21476323/1/profimedia-0841707268.jpg

Reprezentativa Coastei de Fildeş s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, după ce a învins Senegal, deţinătoarea trofeului, luni seară, scor 5-4, la loviturile de departajare.

Calificarea, deja spectaculoasă din prisma adversarului eliminat, ar putea deveni scenariu de film, datorită evenimentelor petrecute în ultimele zile.

Coata de Fildeş a obţinut doar 3 puncte în faza grupelor. Ţara gadză a turneului a învins Guinea-Bissau, scor 2-0, iar mai apoi a pierdut cu Nigeria, scor 0-1.

În ultima partidă din faza grupelor, Coasta de Fildeş a fost spulberată de Guineea Ecuatorială, scor 4-0, iar în urma înfrângerii a fost demis Jean-Louis Gasset, oficialii fiind convinşi că naţionala a ratat calificarea! În optimi, la Cupa Africii pe Naţiuni, se califică primele 2 echipe din fiecare grupă şi cele mai bune 4 formaţii de pe poziţia a treia.

Coasta de Fildeş s-a calificat în optimi, fiind a patra cea mai bună naţională de pe poziţia a treia, astfel că oficialii s-au lovit de o mare problemă: nu mai aveau antrenor înainte de duelul cu Senegal!

În locul lui Gasset a fost numit Emerse Fae, fostul mijlocaş, iar acesta a reuşit minunea împotriva Senegalului.

În partida de aseară, la finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru senegalezi a deschis scorul Diallo (4), iar pentru ivorieni a punctat Kessie (86).

Coasta de Fildeş va disputa al 15-lea sfert de finală din Cupa Africii pe Naţiuni, în 25 de participări, fiind câştigătoare în 1992 şi 2015.

Burkina Faso sau Mali va fi adversara din sferturile de finală.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri