Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a

Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a
Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici” Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur rival din tabăra lui Dinamo, chiar înainte de derby: „E extraordinar” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur rival din tabăra lui Dinamo, chiar înainte de derby: „E extraordinar”
Vasile Miriuţă nu a stat pe gânduri şi l-a taxat pe jucătorul FCSB-ului. „Nu joacă nimic” + „Nu e favorită în derby” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriuţă nu a stat pe gânduri şi l-a taxat pe jucătorul FCSB-ului. „Nu joacă nimic” + „Nu e favorită în derby” | EXCLUSIV VIDEO
Ce spune Mircea Rednic după ce a învins-o pe Dinamo în instanţă: ”Dacă aş fi fost chemat la o discuţie lucrurile se puteau rezolva!”

Ce spune Mircea Rednic după ce a învins-o pe Dinamo în instanţă: ”Dacă aş fi fost chemat la o discuţie lucrurile se puteau rezolva!”
E gata! Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! Patronul a pus 250.000 de euro pe masă pentru jucătorul pe care l-a dorit cu insistenţă, iar clubul şi-a dat acceptul E gata! Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! Patronul a pus 250.000 de euro pe masă pentru jucătorul pe care l-a dorit cu insistenţă, iar clubul şi-a dat acceptul

Scenă halucinantă în Liga 4! Un oficial a intrat cu maceta pe teren

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 17:32
mail-share icon Email

Desfăşurare halucinantă de evenimente în Liga 4 Satu Mare. Un oficial a intrat pe teren şi i-a ameninţat pe arbitri cu o macetă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21803842/1/457026862-992991395957499-1939229038329782701-n.jpg

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Satu Mare a emis un comunicat, marţi, în care au fost prezentate mai multe decizii luate în cadrul Comisiei de Disciplină. Printre meciurile vizate s-a numărat şi întâlnirea dintre Someşul Oar şi Crasna Moftinu Mic, din data de 5 octombrie. Partida s-a desfăşurat pe stadionul din Oar (foto).

Se pare că jucătorii echipei gazde au ieşit de pe teren în minutul 78, iar după trei minute, arbitrul a fluierat sfârşitul jocului. În momentul în care acest lucru s-a întâmplat, în minutul 81, Pintea Vasile, responsabilul cu ordinea şi siguranţa oficialilor, a intrat cu o macetă pe teren şi l-a ameninţat pe arbitru, conform Gazetei de Nord-Vest.

În comunicatul emis de AJF Satu Mare şi în informaţia oferită de Gazeta de Nord-Vest nu apar mai multe detalii despre cum s-a încheiat incidentul. Totuşi, în mod cert, nimeni nu a devenit victima furiei oficialului, având în vedere că acesta a primit o singură etapă de suspendare.

"La jocul Someşul Oar - Crasna Moftinu Mic, disputat la data de 05.10 2024, echipa Someşul Oar a părăsit terenul de joc în minutul 78 şi după indicarea celor trei minute regulamentare acordate de către arbitru, echipa Someşul Oar nu a mai revenit pe teren. Comisia hotărăşte omologarea rezultatului jocului cu 3-0 în favoarea echipei Crasna Moftinu Mic şi amendă de 500 lei pentru echipa Someşul Oar. Tot la acest joc, în minutul 81, responsabilul cu ordinea şi siguranţa oficialilor, Pintea Vasile, a pătruns în incinta suprafeţei de joc, ameninţând arbitrul jocului. Comisia de disciplină hotărăşte suspendarea dreptului de organizare pentru o etapă a jocurilor de pe teren propriu şi o etapă de suspendare pentru responsabilul Pintea Vasile", este comunicatul emis de AJF Satu Mare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele