Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

”Să îi caut eu acum un alt selecţioner? Să se descurce”. Gigi Becali, ferm după plecarea lui Edi Iordănescu

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21678263/1/gigi-becali.jpg

După doi ani şi şase luni, Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională a României.

Anunţul a fost făcut, luni, de către Federaţia Română de Fotbal, după mai multe săptămâni în care decizia a fost anticipată.

Gigi Becali a reacţionat pe subiect. Patronul celor de la FCSB nu e impresionat de plecarea selecţionerului şi a declarat că e treaba celor de la FRF să găsească un înlocuitor.

 

Nu mă interesează că Edi Iordănescu a plecat de la echipa naţională. E băiat mare şi face ce vrea. Nu e problema mea că a plecat.

Acum e treaba lui Burleanu să găsească un alt selecţioner, dar nu vreţi să îi caut eu acum un alt selecţioner? Să se descurce cu Stoichiţă.

Eu mă uitam la meciurile naţionalei cu Edi selecţioner, atunci când ştiam clar că joacă vreunul de la FCSB titular, în rest nu prea mă interesa pe mine”, a declarat patronul campioanei, pentru cei de l ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri