Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

S-a terminat! Ultima decizie luată de Gigi Becali

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21520218/1/becali.jpg

Cunoscut pentru declaraţiile dese pe care le face, Gigi Becali a luat o decizie radicală. 

Finanţatorul de la FCSB urmează să susţină, luni, o conferinţă de presă la palat, care se pare că va fi ultima pentru următoarea perioadă.

Gigi Becali şi-a motivat decizia, spunând că urmează postul Paştelui.

"Iau o măsură! La revedere cu declaraţiile! Începe şi postul. Nu mai vedeţi declaraţii, nu mai vedeţi nimic.

Luni dau ultima declaraţie ca să vadă toată lumea ce înseamnă mândria şi trufia lui Gigi Becali", a spus finanţatorul de la FCSB, conform sport.ro.

Becali, mai rezervat în declaraţii

Rapid a învins-o pe FCSB, scor 4-0, sâmbătă.

Înainte de meci, între Gigi Becali şi Dan Şucu a fost un ”război” al declaraţiilor de la distanţă. Becali era foarte sigur pe echipa lui, iar Dan Şucu i-a oferit răspunsul: ”Aroganţa e boală grea!”

După bătaia suferită de FCSB, Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii şi a recunoscut că va fi mai echilibrat. 

”A fost extraordinar de bine. A făcut Dumnezeu ca să mă îndrepte pentru mândrie, pentru trufie. Băi, dai artificii? Stai că-ţi dau să vezi ce înseamnă! (n.r. - despre declaraţia lui Dan Şucu) Are dreptate perfectă! 

Nu mai stau să mă laud, să mă mândresc, artificii şi trufie, ca Dumnezeu îmi dă să mănânc o bătaie de mă învăţ minte! (n.r. - Nu mai scoateţi Maybach-ul?) Nici Maybach, nimic, la revedere!”, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele