Ultima oră
”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur” ”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur”
Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile” Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile”
VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur
Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie” Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie”
VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu” VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu”
VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman

Ruben Amorim, favorit să îi ia locul lui Erik ten Hag pe banca lui Manchester United

Manchester United Publicat de Tudor Moisa ieri, 21:01
mail-share icon Email

Manchester United s-a despărţit, astăzi, de Erik ten Hag. Se pare că oficialii "diavolilor roşii" s-au decis asupra antrenorului care îl va înlocui pe olandez, iar acesta este Ruben Amorim.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21817461/1/profimedia-0917045991.jpg

Erik ten Hag a ajuns la Manchester United pe 1 iulie 2022. Olandezul a stat pe banca formaţiei din Premier League timp de mai bine de doi ani, dar după un început lamentabil de sezon a fost demis.

În 128 de meciuri pe banca lui Manchester United, Erik ten Hag a bifat 72 de victorii, 20 de remize şi 36 de rezultate de egalitate şi a câştigat Cupa Ligii Angliei (2022/2023) şi FA Cup (2023/2024). Totuşi, tehnicianul a fost demis după un start foarte slab de sezon.

După 9 etape, Manchester United se află pe locul 14 în Premier League. Nici situaţia din Europa League nu este mai bună, acolo unde echipa engleză ocupă un ruşinos loc 21.

Oficialii de la United s-au orientat repede şi au început negocierile cu Ruben Amorim, antrenorul lui Sporting Lisabona, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

În vârstă de 39 de ani, Ruben Amorim o antrenează pe Sporting Lisabona din 2020, iar de atunci a câştigat de două ori titlul în competiţia internă, iar echipa lusitană a avut prestaţii foarte bune, sub comanda sa, în cupele europene.

Pe lângă Sporting, Ruben Amorim le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe Casa Pia şi Braga, ambele din Portugalia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri