Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

România a încheiat Jocurile Olimpice de la Paris pe locul 23 în clasamentul pe naţiuni

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21699378/1/med.jpg

România a încheiat Jocurile Olimpice de la Paris pe locul 23 în clasamentul pe medalii, în care apare şi medalia de bronz a Anei Bărbosu, acordată după apelul la TAS.

Astfel, Team România are nouă medalii: trei de aur, patru de argint şi două de bronz.

Au obţinut aurul olimpic Maria Magdalena Rusu, Roxana Iuliana Anghel, Nicoleta Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Geanina Radiş şi Victoria Ştefania Petreanu la canotaj - opt rame cu carmaci (8+), Andrei Sebastian Cornea şi Marian Florian Enache la canotaj - dublu vasle (2x) şi David Popovici la înot - 200 m liber.

Au urcat pe treapta a doua a podiumului Mihaela Valentina Cambei la haltere - 49 kg, Gianina Elena van Groningen şi Ionela Livia Cozmiuc la canotaj - dublu vasle categorie uşoară (L2x), Ioana Vrînceanu şi Roxana Iuliana Anghel la canotaj - dublu rame (2-) şi Simona Geanina Radiş şi Nicoleta Ancuţa Bodnar la canotaj - dublu vasle (2x).

Au câştigat bronzul David Popovici la înot - 100 m liber şi Ana Maria Bărbosu la gimnastică artistică – sol, aceasta din urmă după un apel la TAS.

Pe primul loc în clasamentul pe naţiuni a terminat lotul Statelor Unite, cu 126 de medalii (40 de aur, 44 de argint şi 126 de bronz). Pe locul doi este China, cu 91 de medalii (40 de aur, 27 de argint, 24 de bronz), iar pe trei este Japonia, cu 45 de medalii (20 de aur, 12 de argint, 13 de bronz).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele