Ultima oră
Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia
Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre” Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre”
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”
Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare" Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare"
Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român

Roger Schmidt, posibil antrenor la Benfica din sezonul viitor

Primeira Liga Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/20687274/1/rs.jpg


Următorul antrenor al echiipei Benfica, sfertfinalista Ligii Campionilor în acest sezon, va fi cel mai probabil tehnicianul german Roger Schmidt, care conduce PSV Eindhoven din 2020.
 
Cotidianul A Bola a dezvăluit o notă adresată Comisiei Pieţelor şi Valorilor Mobiliare în care clubul de la Lisabona „confirmă că a ajuns la un acord cu Roger Schmidt pentru a-şi asuma comanda tehnică a echipei din sezonul viitor. Negocierile cu antrenorul german continuă în vederea finalizării contractului care nu a fost încă oficializat. »
 
Clauzele contractului nu au fost avansate, dar A Bola crede că antrenorul în vârstă de 55 de ani va semna un contract valabil două sezoane cu opţiune suplimentară.
mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele