Ultima oră
”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur” ”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur”
Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile” Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile”
VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur
Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie” Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie”
VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu” VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu”
VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman

Rodri, accidentat la genunchi, a venit în cârje la gala Balonului de Aur

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 21:36
mail-share icon Email

Anunţat drept unul dintre favoriţi la câştigarea Balonului de Aur, spaniolul Rodri a ajuns pe covorul roşu de la Paris în cârje, alături de iubita sa.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21817507/2/profimedia-0927503809.jpg

Grav accidentat la genunchi, mijlocaşul lui Manchester City şi al Spaniei riscă să nu mai joace până la sfârşitul sezonului.

„Sunt fericit să fiu aici, chiar dacă trebuie să urmez recomandările medicilor, motiv pentru care sunt în cârje. Am avut doi ani extraordinari, câştigând Liga Campionilor şi Campionatul European", a spus Rodri.

Pe de altă parte, printre jucătorii care vor termina în top 10 se află şi norvegianul Erling Haaland, dar acesta a decis să lipsească de la ceremonie. El se află în prezent la Malmö (Suedia), unde asistă la meciul cu Göteborg, decisiv pentru titlu.

Pe de altă parte, boicotarea de către Real Madrid a ceremoniei de decernare a Balonului de Aur pe motiv că clubul spaniol consideră că atacantul său Vinicius nu va fi încoronat „nu este bună pentru fotbal”, a regretat luni seara selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente.

„Nu este bine pentru fotbal ca o entitate ca Real Madrid să nu fie prezentă la o gală de această dimensiune”, a reacţionat câştigătorul Euro 2024 pe covorul roşu din faţa Théâtre du Châtelet din Paris, unde urmează să fie decernat trofeul pentru cel mai bun jucător al sezonului.

La ceremonie va fi prezentă şi actriţa Natalie Portman.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri