Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Ricardo Grigore şi-a găsit echipă! Unde va juca după despărţirea de Dinamo

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21676778/1/grigore.jpg

Fundaşul central Ricardo Grigore (25 de ani) s-a despărţit în această vară de Dinamo.

El este unul dintre jucătorii care au plecat de la ”câini”, după ce conducerea echipei a hotărât că e nevoie de o schimbare a lotului din temelii.

Cei de la ProSport scriu că Grigore va juca la o formaţia din liga 2 din Qatar. Este vorba despre Al Mesaimeer SC, care are ca obiectiv promovarea în prima ligă.

A vorbit despre situaţia de la Dinamo, după finalul sezonului trecut

Rici, crescut la academia lui Dinamo şi fost căpitan al formaţiei de tineret, a fost întrebat dacă a existat un grup de jucători care s-au răzvrătit împotriva lui Zeljko Kopic şi a fotbaliştilor străini. 

„Scindare la Dinamo? Puci? Nu, nu! Nici vorbă de scindare, am creat un grup foarte-foarte OK. Jucătorii au fost profesionişti şi şi-au făcut treaba, indiferent de naţionalitate.

Neadevărat, nu au fost tensiuni în vestiar. Hai să-ţi zic cum a fost: eu am luat cuvântul după meciul cu Voluntari (n.red 1-1), în vestiar. Dar nu m-am certat cu jucătorii, cu antrenorul, deloc!

Am spus nişte lucruri bărbăteşte, am zis să ne trezim... Nu puteam să am conştiinţa încărcată, că n-am făcut-o! Nu voiam să asist la o nouă retrogradare, ca-n 2022, când tot pe mine mă înjurau suporterii deşi nu mai jucam. Am spus ce-am avut pe suflet, ca să ne trezim toţi. Atât!

Fără cuvinte grele, fără ceartă, fără violenţă. Cred că majoritatea jucătorilor au înţeles, ne-a motivat mai mult", a declarat Ricardo Grigore, pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri