Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

Revenire de senzaţie în Superligă? Dezvăluirile ultimului antrenor care a câştigat titlul cu FCSB

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 22 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21395055/2/steaua-bucuresti-concordia-chiajna-liga-1-10-05-2015.jpg

În prezent antrenor la Radomiak Radom, în Polonia, Costel Gâlcă este ultimul tehnician care a câştigat titlul cu FCSB.

Mai mult decât atât, când se întâmpla asta, în 2015, FCSB a reuşit să câştige şi celălalte două trofee interne, Cupa şi Supercupa României.

În cadrul unui interviu pentru iamsport, Costel Gâlcă a dezvăluit că este deschis unei reveniri în Superligă.

Antrenorul a mai spus că a fost aproape, în trecutul apropiat, să facă acest pas. UTA Arad şi FC Argeş l-au dorit şi au purtat negocieri cu Gâlcă.

”Am vorbit şi cu UTA Arad, la un moment dat şi cu FC Argeş, şi nu a fost să fie. Când o fi momentul adecvat şi o să fiu convins de ceea ce mi se spune, atunci o să revin în fotbalul românesc cu plăcere.

(n.r. deci nu excludeţi revenirea în fotbalul românesc?) Nu, nu, doar să fie ceva stabil, pentru că ştim ce se întâmplă în fotbalul românesc”, a declarat Costel Gâlcă, pentru iAM Sport.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele