Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Reacţiile dure asupra arbitrajului din Spania continuă! "Ei cred că toţi suntem proşti. Asta e enervant"

La Liga Publicat de Vlad Militaru pe 24 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21471143/2/profimedia-0839283708.jpg

Arbitrajul din victoria lui Real Madrid împotriva Almeriei, scor 3-2, a stârnit un scandal monstru în Spania.

VAR-ul a intervenit decisiv la trei goluri marcate şi se pare că fiecare decizie i-ar fi favorizat pe cei de la Real Madrid.

Diego Simeone a răbufnit

Diego Simeone a suţinut o conferinţă de presă premergătoare meciului din Cupa Spaniei cu Sevilla, unde a fost întrebat ce părere are despre VAR şi despre arbitrajul din meciul Real Madrid - Almeria.

 

”Arbitrii tec printr-un moment de presiune, cu siguranţă. VAR-ul îmbunătăţeşte deciziile, dar în acelaşi timp, îi expune pe centrali, asta e realitatea.

Putem discuta dacă ce s-a vorbit în camera VAR a fost bine. Întrebarea nu este de unde au venit înregistrările (n.r.-referire la jurnalistul care le-a făcut publice), ci ce se întâmplă cu adevărat. Ei cred că toţi suntem proşti. Asta e enervant”, a declarat Simeone, citat de Mundo Deportivo.

Jurnalistul Gerard Romero a dezvăluit recent înregistrările din camera VAR de la meciul Real Madrid - Almeria. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei nu s-a putut abţine şi a făcut şi el cate acuzaţii grave asupra arbitrajului.

”Adversarul nostru a obţinut mai multe puncte datorită arbitrajului. Nu e vorba doar de meciul de duminică. Am analizat această problemă de mult timp. Ne-am obişnuit. Rivalul nostru beneficiază de deciziile de arbitraj”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele