Ultima oră
FCSB, făcută de râs în presa din străinătate de către un om de fotbal! "Cerşesc" FCSB, făcută de râs în presa din străinătate de către un om de fotbal! "Cerşesc"
VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme pentru Rapid! Un jucător ar putea fi suspendat pentru 8 etape Probleme pentru Rapid! Un jucător ar putea fi suspendat pentru 8 etape
MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani
Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis
Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar

Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 17:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21737259/1/profimedia-0909135127.jpg

După remiza obţinută de Al-Nassr în deplasare cu irakienii de la Al-Shorta, scor 1-1, în Liga Campionilor Asiei, clubul saudit a decis să se despartă de antrenorul Luis Castro.

Portughezul, care a sosit la Riad în iulie 2023 cu scopul de a câştiga primul titlu al lui Al-Nassr din 2019, a dus echipa doar pe locul doi în campionat în sezonul trecut, în ciuda celor 35 de goluri ale lui Cristiano Ronaldo în 31 de meciuri.

Castro (63 de ani) a spus cu o zi înainte de a fi înlăturat de pe banca tehnică, că nu a fost demis niciodată în întreaga carieră.

 

"N-am fost demis niciodată de la un club în toată cariera mea. Concentrarea mea rămâne la meciul următor. Din păcate, oamenii se grăbesc să judece.

Nu-mi pasă dacă e ultimul meu meci sau nu. Lucrul important e că mă dedic la maximum muncii mele în fiecare zi, pentru a mă îmbunătăţi constant", spunea Castro, pentru cei de la ysscores.com.

Potrivit Relevo, Stefano Pioli este aşteptat să îl înlocuiască în următoarele zile. Antrenorul italian a părăsit AC Milan la finalul contractului său în această vară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri