Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”

Răzvan Burleanu ar fi bătut palma cu noul selecţioner

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 1 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21688915/1/antrenament-oficial-romania-inaintea-meciului-impotriva-kosovo-11-09-2023.jpg

Edi Iordănescu a decis să nu semneze un nou angajament cu Federaţia Română de Fotbal, iar Comisia Tehnică a întocmit o listă cu antrenorii care vor fi ofertaţi.

Primul a fost Gică Hagi. La fel ca în urmă cu doi ani, "Regele" a refuzat să preia naţionala României.

Deşi s-a vehiculat că următorii pe listă sunt Adrian Mutu, Cristian Chivu şi Mirel Rădoi, decizia Comisiei Tehnice a fost să demareze negocierile cu Mircea Lucescu.

Ieri, în cadrul emisiunii Fotbal Show de la Prima Sport, jurnalistul Dan Udrea a dezvăluit conversaţia pe care a purtat-o cu legendarul antrenor, iar Lucescu părea să fie tentat de oferta primită de la FRF. Se pare că cele două părţi au ajuns astăzi la un numitor comun!

Mircea Lucescu ar fi prezent la Mogoşoaia pentru a pune la punct ultimele detalii contractuale, iar noul angajament ar urma să fie semnat în curând.

”Mircea Lucescu se va întâlni cu Răzvan Burleanu la sediul Federaţiei Române de Fotbal în jurul prânzului. Răzvan Burleanu s-a întors azi-noapte, şi-a întrerupt concediul şi după ora 1 noaptea a aterizat la Bucureşti.

Răzvan Burleanu s-a întors pentru a închide tratativele cu Mircea Lucescu. Mircea Lucescu este 99,99% noul selecţioner al naţionalei.

Astăzi în jurul prânzului este discuţia finală cu Răzvan Burleanu.

Salariul pentru Mircea Lucescu este de 324.000 de euro pe an, adică 27.000 de euro pe lună. Mircea Lucescu nu va fi director tehnic, Mircea Lucescu va fi selecţionerul naţionalei României, la fel cum au fost Edi Iordănescu, Rădoi, Daum”, a spus jurnalistul Horia Ivanovici, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri