Ultima oră
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu
Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial

Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial
Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese
Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare" Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare"
Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă

Răsturnare de situaţie! Ianis Hagi, la un pas să plece de la Rangers

Stranieri Publicat pe miercuri, 10:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21729475/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-17.jpg

Situaţia lui Ianis Hagi la Rangers este în continuare incertă. Fotbalistul român evoluează la echipa secundă a clubului scoţian şi nu a fost încă vândut sau împrumutat.

Fiul lui Gică Hagi a fost curtat şi de cluburi din Superliga, precum FCSB şi Rapid, însă acesta a refuzat ofertele deoarece voia să îşi relanseze cariera în străinătate.

Chiar după victoria cu Lituania din UEFA Nations League, cel poreclit „Prinţul” a spus că se va întoarce în Scoţia şi este sigur că va depăşi această provocare şi într-un final va ajunge înapoi la prima echipă.

Totuşi, scoţienii sunt au făcut un anunţ care îi dă planurile peste cap lui Ianis Hagi. Aceştia susţin că internaţionalul român nu are nici măcar o ofertă concretă. 

Ianis ar putea ajunge totuşi la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului.

"Belgia, Rusia, Turcia sau Qatar sunt destinaţii care ar putea fi exact ceea ce are nevoie Ianis Hagi, dar au mai rămas puţine zile până când fereastra de transferuri se va închide şi în aceste ţări şi se pare că, cel puţin deocamdată, este linişte.

O altă opţiune ar fi reintegrarea jucătorului în lot, pentru ca el să poată să-şi demonstreze valoarea pe teren. De asemenea, mai există şi posibilitatea să se ajungă la un acord de încheiere a contractului, pentru ca el să poată pleca liber de la club.", scriu jurnaliştii de la Glasgow World.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele