Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Rapid şi CFR Cluj au bătut palma pentru transferul lui Ermal Krasniqi! UPDATE: Ce salariu va încasa kosovarul

Rapid Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21440456/1/sucu.jpg

Kosovarul Ermal Krasniqi este jucătorul cel mai curtat de la CFR Cluj. Adus pentru 200.000 de euro de la Ballkani, kosovarul părea că poate pleca de la fosta campioană doar dacă Neluţu Varga va primi 5 milioane de euro.

Acum însă, în perioada sărbătorilor, ardelenii ar fi decis, se pare, să îl cedeze la Rapid, adversara din SuperLiga. Conform Fanatik, părţile au bătut palma pentru un milion de euro, dar şi un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer al mijlocaşului de 25 de ani.

UPDATE: Dan Şucu a confirmat transferul lui Krasniqi: 

Pot să vă confirm. Colegii m-au informat că Ermal Krasniqi este jucătorul Rapidului.

Îi urăm bun-venit şi sperăm ca împreună să ne batem pentru obiectivele pe care le ştim cu toţii, locurile 1-3 şi de ce nu, chiar şi titlul de campioană.

Krasniqi este un transfer care se înscrie în strategia Rapidului de a aduce jucători importanţi, jucători competitivi, care să facă diferenţa pentru echipa noastră şi pentru minunaţii noştri suporteri. Nu pot decât să-i spun lui Krasniqi: ‘Bine ai venit în Giuleşti, Ermal!”.


UPDATE: Ermal Krasniqi va încasa la Rapid 18.000 de euro pe lună, conform ProSport, dar remuneraţia lui va creşte progresiv, până la finalul înţelegerii urmând să ia şi 20.000 de euro pe lună.

În primă fază, kosovarul a cerut 25.000 de euro pe lună.


CFR Cluj a decis să îl vândă pe Ermal Krasniqi la rivala Rapid 

Krasniqi a venit la CFR Cluj în debutul acestuia an şi a costat doar 200.000 de euro. Kosovarul a început bine, dar în acest sezon nu are evoluţii prea bune, care să îi facă pe conducătorii fostei campioane să ţină tare de preţ şi să ceară cu mult peste un milion de euro.

Cotat la 1.2 milioane de euro pe Transfermarkt, Krasniqi a bifat 17 meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon şi nu a marcat. În schimb, a oferit două pase decisive. În total, de când a venit la CFR Cluj, kosorarul a evoluat în 39 de meciuri, a marcat de cinci ori şi a oferit patru pase decisive.

Neluţu Varga voia să îl cedeze pe Ermal Krasniqi pentru 5 milioane de euro 

În trecut, Neluţu Varga a anunţat că Ermal Krasniqi va fi cedat până la urmă pentru 5 milioane de euro! În Italia părea că va ajunge, cel mai probabil, kosovarul.

Pentru Krasniqi avem trei oferte in acest moment. Una din Franta, alta din Germania si inca o echipa din Italia. 99% este plecat pentru o suma de peste 5 milioane de euro. Tratativele sunt avansate, e un jucator foarte bun, de top”, a declarat Neluţu Varga în luna august.

Adi Mutu, viitorul antrenor al CFR Cluj?

Adrian Mutu s-a despărţit de echipa Neftchi Baku, iar acum se poate întoarce în SuperLiga României. ”Briliantul” poate reveni în fotbalul românesc, iar Balint a afirmat că noua destinaţie poate fi o formaţie care i-a mai vrut semnătura.

CFR Cluj poate fi următoarea echipă din cariera lui Adrian Mutu, care a mai trecut, prin România pe la FC U Craiova sau Rapid. De altfel, de la formaţia din Giuleşti a şi plecat pentru a semna cu Neftchi Baku, la începutul stagiunii 2023-2024.

Gabi Balint anunţă că Adi Mutu poate prelua CFR Cluj 

Gabi Balint intuieşte, sau poate are informaţii din interiorul uneia dintre părţi, de la Adi Mutu sau CFR Cluj, că acestea ar urma să colaboreze.

Adrian Mutu a reziliat contractul cu Neftchi Baku si se îndreaptă spre... CFR”, a transmis Gabi Balint pe platforma X, fosta Twitter.

Adrian Mutu a plecat de la Neftci Baku! Duminică seară, clubul a anunţat încetarea raporturilor contractuale dintre părţi, astfel că ”Briliantul” e liber de contract din Ajunul Crăciunului.

Astăzi, contractul dintre Neftci şi Adrian Mutu a fost reziliat în baza acordului reciproc. Neftci îi mulţumeşte lui Adrian Mutu pentru cooperare şi efort, îi urează succes în activităţile viitoare. Totodată, clubul transmite încă o dată sincere condoleanţe lui Adrian Mutu pentru trecerea în nefiinţă a mamei sale.

Neftchi luptă în prezent pentru rezultate înalte în Premier League şi Cupă şi face apel la toţi fanii săi să sprijine şi să se rămână aproape în această perioadă”, a anunţat  Neftci Baku. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele