Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Radu Drăguşin i-a anunţat pe oficialii lui Genoa unde vrea să joace! "M-am întâlnit cu preşedintele la hotel"

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21452519/1/profimedia-0833298004.jpg

După ce transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham părea doar o chestiune de zile, pe fir a intrat acum şi Napoli, iar viitoarea destinaţie a internaţionalului român rămâne deocamdată o enigmă.

Totuşi, se pare că Tottenham rămâne favorită în cursa pentru semnătura lui Drăguşin. Astăzi, Florin Manea a dezvăluit că fundaşul de la Genoa le-a comunicat oficialilor echipei unde şi-ar dori să joace. 

În trecut, Drăguşin declarase că ar vrea să evolueze în Premier League, iar dacă acest lucru le-a fost comunicat şi oficialilor italieni atunci cel mai probabil Radu va semna în zilele următoare cu Tottenham.

”Deocamdată, Genoa n-are un acord cu niciuna dintre pretendente şi nu pot să comentez. Când s-o găsi un acord, voi evalua ofertele cu Radu. Se discută, da. S-a discutat şi înainte de meci, şi după. Dar eu nu particip la negocierile astea între cluburi. Ei trebuie să fie mulţumiţi, după care trebuie să fim şi noi, normal.

Da, m-am întâlnit cu preşedintele de la Genoa la hotel, dar nu am vorbit despre Radu. Bun, m-a întrebat. Nu avem nicio grabă. Radu a comunicat dorinţa lui conducerii, dar nu putem discuta până nu se finalizează.

Eu am o relaţie foarte bună cu preşedintele, nu s-a pus niciodată problema să pun vreo presiune”, a declarat Florin Manea, agentul lui Drăguşin, la Digisport.

Radu Drăguşin vrea în Premier League

După calificarea la EURO 2024, Radu Drăguşin a stat de vorbă cu presa înainte să plece din ţară. Acesta declarase, la momentul respectiv, că un transfer în Premier League ar fi pe placul său.

”Următorul meu pas ar fi, da, calificarea la Campionatul Mondial. Ar fi un vis împlinit. Cât despre campionatul în care mi-ar plăcea să joc, da acesta este Premier League.

Este campionatul care-mi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care-l urmăresc şi sper ca într-un viitor să ajung să joc acolo. În schimb, nu am nicio echipă preferată”, a spus Drăguşin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele