Ultima oră
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

Qinwen Zheng a învins-o pe Kalinskaya şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 24 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21470959/1/zheng-foto-x-wta.jpg

Zheng Qinwen, cap de serie numărul 12, a revenit de la un set pierdut pentru a ajunge pentru prima dată în semifinalele unui turneu de grand slam la Australian Open, ea trecând de Anna Kalinskaya cu 6-7(4), 6-3, 6-1 în 2 ore şi 20 de minute.

Zheng a devenit a treia chinezoaică din istorie care a ajuns în semifinalele unui turneu major. Ea le calcă pe urmele lui Li Na, dublă campioană de grand slam, şi a lui Zheng Jie, de două ori semifinalistă la un turneu major.

Rezultatul garantează că Zheng va ajunge în premieră în Top 10 WTA după Australian Open, devenind a doua jucătoare chineză, după Li, care se clasează în acest top.

Luna trecută, tânăra de 21 de ani a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului după ce în 2023 a câştigat primele sale două trofee: la Palermo şi la Zhengzhou.

Zheng o va înfrunta în continuare pe Daiana Iastremska, venită din calificări.

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele