Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Promisiunile făcute de Ange Postecoglou lui Drăguşin! Ce i-a garantat fundaşului român

Premier League Publicat de Vlad Militaru pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21456844/2/416066217-908603600619834-8057116725258064966-n.jpg

Radu Drăguşin, s-a transferat de la Genoa la Tottenham Hotspur în perioada de mercato a iernii, devenind cel mai scump fotbalist român din istorie. Finalistele pentru semnătura lui Radu au fost formaţia londoneză si Bayern Mnchen.

Genoa şi bavarezii erau de acord cu transferul, însă decizia a stat în mâinile fotbalistului. În cele din urmă, s-a aflat că antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, a jucat un rol important în decizia finală a lui Drăguşin, care a ales să semneze cu formaţia din Premier League în detrimentul lui Bayern.

Ange Postecoglou i-a promis că va primi şanse constant

Potrivit presei britanice, antrenorul de 58 de ani l-ar fi contactat personal pe Radu Drăguşin şi i-a garantat că îl va include des în primul 11, lucru pe care nemţii nu îl puteau garanta.

Sunt şanse foarte mari ca Drăguşin să înceapă ca titular la noua sa echipă, având în vedere că Eric Dier este foarte aproape de Bayern, Cristian Romero este accidentat, iar Ben Davies nu are evoluţii extraordinare.

Bayern a vrut să îl întoarcă din drum

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a vorbit despre ofertele pe care le-a avut românul. Se pare că Bayern a intrat pe fir şi a făcut o ofertă oficială, dar deja totul era pregătit pentru Londra, iar fundaşul naţionalei va ajunge în Premier League. 

”Eram decişi să mergem la Londra, dar a venit oferta oficială de la Bayern”

”A fost dificil, au fost patru cluburi mari, în final a rămas între Tottenham şi Bayern. Şi Napoli, Şi Milan au venit cu oferte. Financiar se ridicau, dar Radu şi-a dorit să meargă în Anglia.

Nu voia să meargă în Italia, pentru că s-a ataşat de fanii lui Genoa. A vrut să încerce alt campionat. Bayern a apărut pe ultima sută de metri. Eram hotărâţi să mergem la Tottenham, dar când apare Bayern, prima senzaţie e o onoare.

Ieri a venit oferta oficială. Am avut o noapte de gândire. Le mulţumim celor de la Bayern că ne-au înţeles. Era totul pregătit pentru Londra, a fost extrem de greu să alegem, dar a spus că şi-a dorit Premier League.

Comisionul pentru impresar era mai mare la Bayern. Şi salariul era mai mare la Bayern. Nu am vorbit niciodată de sume. Au mai furat din ei, doar 3 milioane au rămas (n.r. salariul lui Drăguşin)? E foarte mulţumit financiar. E undeva la 31 de milioane totalul (n.r. transferului).

Aveam două avioane dimineaţă pe pistă, unul să mergem la Munchen şi altul la Londra. Am zis că trebuie să refuzăm unul dintre ele. Dimineaţă am primit mesaj de la Levy şi de la directorul sportiv că s-au înţeles. Le-am promis că dacă se înţeleg mergem acolo”, a spus Florin Manea, la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele