Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Probleme pentru FCSB! Doi jucători nu vor face deplasarea la Ovidiu

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 30 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21541541/1/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024-3.jpg

FCSB o întâlneşte pe Farul, duminică, de la ora 21:00. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro

Din lotul liderului vor absenta Ovidiu Popescu şi Luis Phelipe. La conferinţa de presă premergătoare duelului, Elias Charalambous a detaliat starea celor doi jucători.

Antrenorul cipriot a spus că Luis Phelipe a suferit o ruptură, în urmă cu o săptămână, iar Ovidiu Popescu a resimţit o durere la genunchi acum, două zile.

"Amândoi vor fi „out” pentru mâine. Luis, de săptămâna trecută, are o ruptură de la antrenament, iar Ovidiu, acum două zile a simţit o durere la genunchi, va ieşi din lot săptămâna asta şi vom vedea săptămâna viitoare cum se simte. Am zis că în această perioadă este normal să avem accidentaţi, dar trebuie să găsim soluţii şi să ne adaptăm cu jucătorii pe care-i avem", a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinţei de presă care a avut loc sâmbătă după-amiază. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele