Ultima oră
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

Prezenţa mai multor jucători importanţi la EURO este în pericol! Mesajul clar transmis de Edi Iordănescu

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21468608/1/edi.png

Edi Iordănescu s-a întors din Spania, acolo unde a purtat discuţii cu antrenorii şi conducătorii de la Alaves şi Rayo Vallecano.

De asemenea, selecţionerul a fost prezent şi în cantonamentul CFR-ului, dar şi la meciul din Cupa Regelui dintre Atletico Madrid şi Real Madrid.

La întoarcere, Iordănescu Jr. a avut un mesaj ferm pentru jucătorii naţionalei şi a dat de înţeles că fotbaliştii care nu joacă sau au evoluţii slabe nu vor fi prezenţi la EURO.

Din declaraţia selecţionerului reiese că Ianis Hagi, Andrei Raţiu, George Puşcaş şi chiar Horaţiu Moldovan ar putea să aibă prezenţa la turneul final în pericol.

”Am fost după băieţii noştri, am prioritizat să merg acolo unde ştiu că sunt probleme. Din păcate, avem din ce în ce mai puţin jucători care sunt la un nivel bun. Poate cu calificarea asta sperăm că se vor mai mişca lucruri. Sunt nişte lucruri pozitive, dar şi negative. 

Eu sunt alături de ei, sunt dezamăgit pentru că cei doi nu au jucat (n.r. Ianis Hagi şi Andrei Raţiu). Am încredere în ei şi am fost acolo pentru a le transmite un mesaj de încredere şi susţinere. Am fost acolo pentru că mi-am dorit să vorbesc cu conducătorii de la cluburilor lor, dar şi cu antrenorii lor. 

Sunt optimist pentru ei, mă gândesc şi la alţi jucători şi o să văd dacă o să mai plec. Eu pot să fac asta până la un anumit punct, dar restul depinde de ei. Cei doi pe care i-am vizitat sunt băieţi deosebit de echilibraţi, inteligenţi, valoroşi şi îmi doresc să îşi rezolve problemele cât mai repede. Trebuie să înţelegem cu toţii că dacă am reuşit să ne îndeplinim obiectivul şi cu jucători care traversau momente mai puţin bune, la EURO ne va fi imposibil să performăm, a spus Edi Iordănescu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri