Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

Preşedintele Israelului va asista la ceremonia de deschidere a JO de la Paris

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21676840/1/her.png

Preşedintele Israelului, Isaac Herzog, se va afla la Paris pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, programată vineri, 26 iulie, a anunţat duminică biroul său, potrivit AFP.

"În timpul vizitei sale, preşedintele va reprezenta statul Israel la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 şi va saluta delegaţia israeliană la începutul competiţiei", se arată într-un comunicat.

Isaac Herzog va participa, de asemenea, la marcarea împlinirii a 52 de ani de la atacul asupra sportivilor israelieni la JO de la München din 1972. Această competiţie a fost marcată de luarea de ostatici a delegaţiei israeliene de către un comando palestinian, în timpul căreia au fost ucişi unsprezece sportivi israelieni şi un poliţist german.

88 de sportivi israelieni

Preşedintele israelian va fi, de asemenea, prezent la ceremonia care va fi organizată de preşedintele francez Emmanuel Macron pentru şefii de stat prezenţi la deschiderea Jocurilor Olimpice.

Israelul va fi reprezentat la aceste Jocuri Olimpice de 88 de sportivi, potrivit Comitetului Olimpic Israelian. Delegaţia israeliană va fi supusă unor protocoale de securitate extinse ca urmare a tensiunilor din lume ca urmare a războiului din Gaza.

"Suntem în mijlocul unui război dificil şi dureros, care se reflectă şi pe scena internaţională. În acest moment, este deosebit de important ca statul Israel să îşi ocupe cu hotărâre locul şi să apară pe toate scenele lumii şi, în special, pe o scenă atât de importantă precum cea a Jocurilor Olimpice", a declarat Isaac Herzog.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele