Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

Poliţia din Miami a lansat o anchetă internă după reţinerea jucătorului NFL, Tyreek Hill

Uncategorized Publicat pe 9 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21727387/1/hill.jpg

Departamentul de Poliţie Miami-Dade a demarat o anchetă internă după ce Tyreek Hill, jucătorul echipei de fotbal american Miami Dolphins, a fost reţinut în timp ce se îndrepta spre meciul de deschidere a sezonului din NFL al formaţiei sale.

O înregistrare video difuzată de ESPN îl arată pe Hill întins cu faţa la pământ, fiind încătuşat de poliţie în apropierea stadionului Hard Rock al Dolphins, duminică, pentru o presupusă infracţiune rutieră.

El a fost eliberat ulterior şi a marcat un eseu în victoria cu 20-17 în faţa celor de la Jacksonville Jaguars, sărbătorind prin a se preface că i se pun cătuşe.

Unul dintre ofiţerii de poliţie implicaţi în incident „a fost plasat în funcţii administrative pe durata desfăşurării anchetei”.

Conducerea clubului Miami Dolphins a declarat că mai mulţi coechipieri s-au oprit şi au oferit sprijin pentru Hill.

Atacantul defensiv Calais Campbell i-a spus lui Cameron Wolfe de la NFL Network, după meci, că şi lui i-au fost puse cătuşe în timp ce încerca să „detensioneze situaţia”.

Vorbind după meci, Hill a spus că nu ştie de ce a fost oprit şi încătuşat.

„Nu am fost lipsit de respect pentru că mama nu m-a crescut aşa. Nu am înjurat. Nu am făcut nimic din toate astea. Încă încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a declarat campionul Super Bowl în vârstă de 30 de ani.

„Am făcut doar ceea ce unchiul meu mi-a spus mereu să fac dacă mă aflu într-o astfel de situaţie - ascultă, pune mâinile pe volan. Trebuie să fii atent, omule. Au spus că am depăşit viteza legală, dar nu ştiu. Au spus că am depăşit viteza legală, că am condus imprudent, şi altele”, a precizat Hill.

Când a fost informat de un reporter că unul dintre ofiţerii de poliţie a fost plasat în concediu administrativ, el a adăugat: „Asta ar trebui să vă spună tot ce trebuie să ştiţi”.

Într-o declaraţie, directorul Departamentului de Poliţie Miami-Dade, Stephanie V Daniels, a declarat: „Am iniţiat o anchetă de afaceri interne pentru a asigura o revizuire completă a problemei. Unul dintre ofiţerii implicaţi în incident a fost plasat în funcţii administrative în timp ce se desfăşoară ancheta. Mă angajez la transparenţă şi responsabilitate faţă de comunitate cu orice situaţie care implică ofiţerii mei.”

Agentul lui Hill, Drew Rosenhaus, a declarat pentru ESPN, că a fost o „situaţie sfâşietoare”, dar Hill a fost bine.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele